Изделия от гума

« Продукти
­

Инструментален участък, пресоване и шприцоване.

­

Този раздел обхваща всички гумени детайли, които ние произвеждаме и различаващи се по базова суровина и конструктивното изпълнение по заданието.

За да гарантираме нашите продукти ги изпълняваме с европейски суровини и материали на доказали се наши партньори, като например Крайбург - Германия, Крайбург - България,­ Momentive, Pergan.

Изработваме както чисто гумени така и гумено-метални, гумено-текстилни, формови детайли за работа в разнообразни условия по конкретно задание.

Детайлите произвеждаме чрез техниките пресоване, леене под налягане и екструдиране.

Имаме опита и работим и със специфични каучукови смеси, като на склад при нас поддържаме наличност на силиконов каучук MVQ и FKM.

Чрез произвоството на инструментална екипировка и приспообления­гарантираме бързина и постоянно качество на детайлите.

При нас произвеждаме и всички нужни части и детайли за конфекционирането на крайния продукт, в т.ч. планки, шпилки, шайби, болтове, гайки, оси, капачки, подложки и арматури.

Фината обработка на детайлите извършваме ръчно чрез шлифоване, обрязване­и ниско температурно­почистване чрез криогенна машина с течен азот.

Контрол на произведените детайли извършваме ръчно с измерителни­уреди, еталони, калибри и чрез профил проектори на фирма ­Mitutoyo.

За производството на гумени детайли сме оборудвани ­със смесителни валци, екструдери, хидравлични преси от 50 до 200 усилие и машини за леене под налягане на фирмите ­Arburg,­ Desma­ и­ Maplan.


­

Схема температурен обхват на работа­
(или кликни върху изображението за да видиш като PDF)

Схема температурен обхват на работа

­